Страницы

понедельник, 30 января 2012 г.

Smoke!







Söndag

      0 40 på natten. Måste gå och lägga mig men inte just nu. Dagen var full av studerandet, men inte av emotioner tyvärr. Men ändå den var bra. Solen skiner varje dag. Imorgon är det min mammas Namnsdag, vill gå att köpa blommor till henne. Hoppas hon blir glad över de. Gästerna också vill komma på kvällen, det är skönt)) Men jag måste studera, annars ska jag inte passa mina två testamina som blir på fredag. Trött, trött, trött av det. Men....Snart slutas allt och jag ska gå och träff mina kära vänner och festa slutet av tentamina! Hurra! Såg de inte för länge sedan, saknar jättemycket Y, L, K, MK, V.
 S.B. det är så synd att du är inte tillsammans med mig...
     Snart blir det -30 som sa på radio och alla elever även från 12: e klass får stanna hemma, men studenter MÅSTE gå till universitet. Brrrrr...Tänkte att gå på disko men strax kom ihåg disko som jag besökte i fjol där jag såg många billiga horor.Därför kände jag mig ganska obekvämt där bland de. Och förstås många berusade grabbar som kom dit för att få kostnadsfri.... Jättefin plats. Vill du att jag går dit? Eller?
      Så, idag är redan imorgon och jag ska sova nu. Gonatt.
     

Var det svårt att säga sanning?

Förstås det är bättre att hålla tyst. Lättare. Let it be.

суббота, 28 января 2012 г.

Funny watermelons



Для раздумья...


Везение - это просто результат очень тщательной подготовки

«Как хорошо, что ты есть на свете. И что ты есть на свете в тот самый момент, когда на нём есть я. И что мы встретились».

Наиболее счастливые люди — это не те, которые имеют всё лучшее, но те, которые извлекают всё лучшее из того, что имеют.

"... потому что для любви мы ищем человека с другой системой восприятия. Вот я до предела вербализована, а он визуал: он СЛЫШИТ, что я говорю, а я все ВИЖУ. И, когда у нас ЛЮБОВЬ - МИР СТАНОВИТСЯ ЦЕЛЫМ. А потом, когда мы расстаемся, вроде как МНЕ СВЕТ ПОГАСИЛИ,а ЕМУ ПОГОВОРИТЬ НЕ С КЕМ."

Зачем ждать до утра? Начать новую жизнь можно и с вечера…

Дельная мысль

      Вот только что случайно нашла в интернете статью и решила небольшую часть написать сюда. Про то, что надо жить своей жизнью, а не стараться угодить чьему-либо представлению о вас. На мой взгляд очень дельная статья))

     
      «Кому я не нравлюсь – работайте над собой» - это еще одно важное правило успеха. Не надо зацикливаться на своих недостатках, любите и уважайте себя таким, какой вы есть. Вы - индивидуальность, вы вправе жить своей жизнью, а не реализовывать представления окружающих о том, что для вас хорошо. Хотите податься в космонавты? Покраситься в лиловый цвет? Сделать татуировку в виде божьей коровки? Отправиться в паломнический тур в Индию? Пожалуйста, это все – сугубо ваше личное дело, ваша жизнь, ваш выбор!

пятница, 27 января 2012 г.

Fredagens myssig kväll

Hej!

      En annan dag gick ut. Det är fredagen nu. Idag träffades äntligen med min vän som jag inte såg ca 5 månader!!! Hemskt! Ja var så himla glad att träffa honom igen! Varför händer så att jag ser mina bekanter och klasskamrater nästan varje dag men mina nära vänner en gång i två, tre, fyra eller även fem månader?? Neej, jag vill inte klaga på livet, jag  undrar bara, varför händer det så?
      Vi låg på soffan och pratade pratade pratade och ingen störde oss. Det är så kult att ha en vän med vilken man kan prata om vad som helst och tänka inte att han ska inte förstå mig. Jag är lycklig på det sättet. Tyvärr min väninna kunde inte komma till mig på den dagen. Men jag hoppas verkligen att se henne på den närmaste veckan. Saknar henne...
      Så, dagen var full av berättelser om Sverige och mängder av fotona förstås. Sverige. Ja. Jag tycker om både två Sverige och Lettland. Svårt att välja vilket land är bättre. Var lite förvånad när han sa till mig att han också funderar att åka och studera i Sverige! Hade ingen aning om det. Särskild att han tänker att studera i Lund. Min dröms universitet. Vilken tur. Kunde inte tro på det först. Verkligen konstigt. På kvällen gick han hem och jag började plugga svenska igen. Ringde väninna, så glad att höra hennes lycklig röst! Kanske vi ska promenera i skogen på helgen om ni ska inte bli jätteupptagna. Väntar på imorgon!
Puss och kram! ^_^

Ищи любовь, создавай себя, преодолевай лень



четверг, 26 января 2012 г.

Inspired by...such wonderful photos

Julen har redan gått men tankarna är fortfarande fulla av minne om granen

The last day of the exams and 1st day of " newborn" blog

Hej hej hej!

      Ja, äntligen har jag skapat min egen blog. Vet inte varför men jag kände att jag behöver att ha den. Först och främst vill jag säga att jag är inte svensk tjej men läser svenska på universitet. Och tack och lov det är mitt sista året! Visst vill jag förbättra mina svenska kunskaper i framtiden men...jag behöver en liten rast från universitets studier, annars jag ska bli galen.
      Så, jag heter Santa och bor i Lettland, i en staden som kallas Daugavpils. Jag är en ryskspråkig tjej som gillar ryska och svenska språk. Nuförtiden läser jag engelska och svenska på universitet och har många fritidsintresser och nästan aldrig har ingenting att göra. Vanligen det finns brist på tiden och jag känner att jag har inte tid att göra allt som jag planerade att göra förut.

Nu, vet Ni lite vem jag är.=)